آبگرمکن دیواری بهتر است یا مخزنی

آبگرمکن کن دیواری بهتر است یا مخزنی

راهنمای خرید آبگرمکن و آشنایی با انواع آن

آبگرمکن های مختلفی در بازار موجود است. اولین پیشنهاد به شما برای اینکه بدانید آبگرمکن دیواری یا مخزنی بخرید این است که باید اول انواع مدل های آبگرمکن را بشناسید. این کار به شما کمک می کند تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. آبگرمکن ها از نظر مصرف سوخت به دو مدل گازی  و برقی و از نظرظرهری به دو مدل دیواری و ایستاده تقسیم می‌شوند.

آبگرمکن دیواری: به آن آبگرمکن بدون مخزن هم می گویند. از مزیت های این آبگرمکن می توان به کوچک بودن آن اشاره کرد. این آگرمکن برای مکان هایی که فضای کمی دارند بهترین انتخاب است زیرا فضای بسیار کمی را اشغال می کند.

آبگرمکن ایستاده: برعکس آبگرمکن دیواری به این آبگرمکن، آبگرمکن مخزن دار می گویند. این آبگرمکن یک مخزن بسیار بزرگ دارد که آب در داخل آن گرم می‌شود. آبگرمکن مخزن دار در انواع سیاز وجود دارد که هر کس با توجه به شرایط خود آن را خریداری می کند.

خرید آبگرمکن های گازی و برقی

آبگرمکن گازی: این نوع مدل از آبگرمکن ها از گاز به عنوان سوخت استفاده می‌کنند که میتوان آن را  هم به گاز شهری و هم به کپسول متصل کرد.
آبگرمکن برقی:  آب در آبگرمکن برقی به وسیله برق گرم می‌شود که در دو نوع ایستاده و دیوار یدر بازار موجود است. عملکرد آبگرمکن های برقی به این شکل است که زمانی که شیر آب گرم را باز می‌شود برای گرم کردن آب هیترهایش را روشن می شود. آبگرمکن برقی مزایای زیادی داد اما در مقابل معایبی نیز دارد. از معایب آن می توان به مصرف زیاد برق اشاره کرد.

آبگرمکن مخزنی گازی سروش مدل ۲۰۰

مهم‌ترین نکات در زمان خرید آبگرمکن

نکاتی را با هم بررسی می کنیم تا در هنگام خرید آبگرمکن  بهترین خرید را داشته باشید.

ظرفیت آبگرمکن باید چگونه باشد: یکی از نکاتی که باید در راهنمای خرید آبگرمکن به آن  توجه کنید ظرفیت آن است. یکی از گزینه های مهم در آبگرمکن معیار FHR است. این معیار تعداد گالن‌های آب را که در هر ساعت به وسیله آبگرمکن تولید می‌شود را نشان می‌دهد. این معیار معمولا روی برچسب راهنمای انرژی آبگرمکن قرار دارد. آبگرمکن‌های گازی FHR بیشتری نسبت به آبگرمکن‌های برقی دارند. این معیار به پارامترهای مختلفی از جمله ظرفیت مخزن، منبع گرما و اندازه شعله آبگرمکن وابسته است.

کارایی آبگرمکن: یکی دیگر از ویژگی هایی که هنگام خرید آبگرمکن باید در نظر بگیرید کارایی آبگرمکن است. فاکتور انرژی به شما کمک می‌کند تا بتوانید کارایی آبگرمکن را بهتر بررسی کنید. هرچقدر که این معیار بیشتر باشد، میزان کارایی آبگرمکن بالاتر است. فاکتور انرژی برای آبگرمکن‌های برقی بین ۰/۷ تا ۰/۹۵ و برای آبگرمکن‌های گازی بین ۰/۵ تا ۰/۶ می‌باشد. این فاکتور در دفترچه راهنمای محصول درج شده است.

 

صرفه‌ جویی در انرژی در آبگرمکن هاب دیواری

مصرف انرژی در آبگرمکن های دیواری خیلی کمتر از آبگرمکن‌های مخزن‌دار است. آبگرمکن‌های دیواری نسبت به دیگر مدل‌های آبگرمکن ۸ تا ۵۰ درصد انرژی کمتری مصرف می‌کنند. در نتیجه در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کنند اما باید نسبت به سیستم جدید تامین آب گرم امتحان شوند، چرا که انرژی زیادی برای گرم نگه داشتن گالن در آن‌ها صرف می‌شود که این مورد برای آبگرمکن‌های بدون مخزن پیش نمی‌آید. این را بدانید که میزان مصرف گاز روی برچسب انرژی آبگرمکن‌های دیواری، نوشته شده‌ است. با انجام بعضی اقدامات از جمله تنظیم شعله آبگرمکن، می‌توانید در مصرف انرژی صرفه جویی کنید. مشکلات آبگرمکن مثل روشن نشدن شمعک و موارد مشابه، با یک سری تنظیمات برطرف می‌شود.

زمان گرم کردن آب کدام مدل بیشتر طول می کشد

گرم شدن آب در آبگرمکن های دیواری بیشتر از آبگرمکن های مخزنی بیشتر طول می کشد و این یکی از معایب این ن.ع آبگرمکن به حساب می آید. در مقابل آبگرمکن های مخزنی نیز بعد از استفاده یزیاد آب ان سرد می شود که آبگرمکن دیواری ان مشکل را ندارد و تا هر زمانی که از ان استفاده کنید گرم باقی می ماند زرا آب را د رهمان لحظه گرم می کند.

 

آبگرمکن دیواری بهتر است یا مخزنی

 

قطعی برق با قطعی آب همراه استبا

اگر آبگرمکن دیواری دارید هنگامی که برق قطع است آب گرم نخواهید داشت.  آبگرمکن دیواری و مخزنی در مدل‌ های برقی و گازی تولید می‌شوند. اگر برق خانه شما قطع شود آبگرمکن گاز سوز دیواری شما نیز قادر به گرم کردن آب نخواهد بود زیرا سیستم این آبگرمکن برای عملکرد به جریان برق نیاز دارد. در چنین شرایطی آبگرمکن‌ های مخزنی به دلیل ذخیره داشتن آبگرم در مخزن خود انتخاب بهتری هستند.

مزایای استفاده از آبگرمکن دیواری

ابگرمکن دیواری داری مزایایی نسبت به آبگرمکن مخزنی از جمله صرفه جویی در مصرف انرژی، نداشتن محدودیت در تولید آب گرم، مناسب بودن برای فضاهای محدود می باشد. یکی دیگر از مزایای آبگرمکن دیواری  نسبت به آبگرمکن مخزنی این است که هزینه‌ های کمتری برای تعمیر یا سرویس آبگرمکن دارد. بنابراین شما باید با توجه به شرایط و میزان آب گرمی که مصرف می کنید بهترین مدل را خریداری کنید.

احتمال نشت آب در آبگرمکن دیواری کم است

آبگرمکن دیواری مخزن آب ندارد و احتمال اینکه آب نشت کند در آن وجود ندارد. اما برعکس آبگرمکن های دیواری احتما نشت آب در آبگرمکن مخزنی بسیار بالا است. از مهمترین تفاوت ها همین موضوع است که در آبگرمکن‌ های مخزنی با جمع شدن و ته نشین شدن املاح معدنی آب داخل آن باعث کثیف شدن محیط و خود آبگرمکن می شود. با نشت کردن و جمع شدن املاح در آبگرمکن مخزنی باعث گرفتگی لوله‌ ها و خوردگی بدنه می‌شود. در نتیجه  هزینه تعمیر آبگرمکن‌ های دیواری کمتر از آبگرمکن‌ های مخزنی است.

 

صرفه‌جویی در انرژی در آبگرمکن هاب دیواری

 

فشار آب در آبگرمکن

در بعضی از مناطق کشور فشار آب بسیار کم است با توجه راهنمای خرید آبگرمکن باید این مورد را در نظر بگیرید. زیرا حتی در آبگرمکن های کم فشار نیز یک میزان فشاری تعیین شده است که برای استفاده از این آبگرمکن این میزان فشار آب لازم است و اگر فشار آب کمتر از آن میزان باشد، آبگرمکن روشن نمی‌شود. به غیر از گزینه های گفته شده باید لوله‌کشی آبگرمکن دیواری را هم باید بررسی کرد و همچنین به این مورد که تجهیزات و قطعات در هنگام راه اندازی درست نصب شده باشند نیز باید توجه کرد.

دوام و طول عمر بالا در آبگرمکن

طول عمر آبگرمکن های مخزن دار تقریبا ده سال است و در  مقابل عمر آبگرمکن‌های دیواری طول عمرشان دو برابر آبگرمکن‌های مخزنی است. پس در هنگام خرید به این نکته توجه کنید که آبگرمکنی تهیه کنید که علاوه بر نککاتگفته شده در هزینه شما نیز صرفه جویی کند. بعد ا زخرید آبگرمکن ها برای این که طول عمر آن ها را افزایش دهید باید هر چند وقت یک با آن را سرویس کنید تا در صورت بروز مشکل، به موقع برای تعمیر آن اقدام کنید. با این کار شما از هزینه‌های زیاد برای خرید آبگرمکن جدید جلوگیری می شود. اگر آبگرمکن دچار مشکل شد حتما با یک تعمیرکار برای رفع مشکل تماس بگیرید.

 

آبگرمکن دیواری بهتر است یا مخزنی

 

بهترین مارک های آبگرمکن موجود در بازار

با توجه به مطالبی که گفتیم لیست بهترین مارک های آبگرمکن های موجود در بازار را برای شما بیان می کنیم.

آبگرمکن ایران شرق : از ویژگی عالی این آبگرمکن این است که طوری طراحی و ساخته شده ست که توانایی کارکرد با گاز طبیعی و مایع را دارند. این مزیت خیلی خوبی است زیرا می توان در تمامی نقاط کشور حتی در شهر ها و روستا هایی که از سیستم گاز رسانی برخوردار نیستند می توان از این مدل آبگرمکن ها بهره مند شد. یکی دیگر از ویژگی های این آبگرمکن که باعث شده در بین مردم محبوبیت پیدا کند می توان به سیستم قطع هوشمند گاز، شیر اطمینان، گارانتی و خدمات پس از فروش، سطح کیفیت بسیار بالا اشاره نمود.

 

آبگرمکن ایران شرق

 

راهنمای خرید آبگرمکن بوتان

این آبگرمکن دارای سیستم ماژولار، گارانتی خدمات پس از فروش معتبر، استفاده از قطعات ایتالیایی در آن، رعایت استاندارد های داخلی و کیفیت اروپا، و قیمت مناسب در کنار کیفیت بسیار است. همچنین این آبگرمکن ها در دو مدل محفظه احتراق بسته و احتراق باز تولید می شود و می توانید با خیال راحت آن را در محیط باز و بسته قرار دهید. از این آبگرمکن ها می توانید در ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی با استفاده کنید.

 

آبگرمکن بوتان

 

معرفی کلی آبگرمکن گازی برفاب مدل ۶۰-۱۰

آبگرمکن گازی برفاب ۶۰ گالن مطابق استاندارد ISIRI1219 و ISIRI1219-2 ساخته شده است. لوله میانی این آبگرمکن تمام لعاب است، ورقی آن  به ضخامت ۴ میلی متر است، در تحت فشار ۲۱ اتمسفر هوا و آب آزمایش شده است، و سایر قطعات از ورق ۲،۱/۲۵،۰/۹ میلی متر فولادی تهیه شده است. شیر کنترل این آبگرمکن مجهزبه سیستم خودکار قطع کننده گازی است. اگر درجه حرارت به حدود ۹۰ درجه سانتی گراد برسد، جریان گاز را به طور کلی قطع می کند. اگر شمعک آبگرمکن خاموش شود، ترموکوپل به طور خودکار جریان گاز را قطع کرده، از نشت جریان جلوگیری می کند. وجود کلاهک تعدیل در دستگاه باعث می شود، تعادل مکش در دودکش برقرار شود.

برای مشاهده ی امکانات و قیمت به روز آبگرمکن گازی برفاب مدل ۶۰-۱۰ روی لینک محصول کلیک نمایید.

آبگرمکن دیواری سایوا گستر مدل لادن ۵۱۱۴

آبگرمکن دیواری سایوا گستر مدل لادن ۵۱۱۴ مجهز به سیستم انتخاب هوشمند منبع الکتریکی است. در صورت قطع برق به طور خودکار از باتری تغذیه میکند. شیر ورودی گاز به دستگاه و سپس شیر ورودی آب سرد به دستگاه را باز نموده. دستگاه آماده استفاده میباشد. با استفاده از شیر تنظیم گاز آبگرمکن و با توجه به مقدار گرمای مورد نیاز شعله را تنظیم کنید. همچنین با استفاده از شیر تنظیم گاز آبگرمکن، و با توجه به مقدار گرمای موردنیاز، شعله را تنظیم کنید. همچنین با استفاده از چرخش شیر تنظیم مقدار و دمای آب گرم خروجی، در جهت حرکت عقربه های ساعت مقدار آب خروجی را کاهش و در نتیجه دمای آن را افزایش دهید. در زمستان ولوم آب را در حالت زمستانه و در تابستان ولوم آب را در حالت تابستانه قرار دهید.   

برای مشاهده ی امکانات و قیمت به روز آبگرمکن دیواری سایوا گستر مدل لادن ۵۱۱۴ روی لینک محصول کلیک نمایید.

 

 

معرفی کلی آبگرمکن گازی برفاب مدل ۶۰-۱۰

 

خرید بهترین آبگرمکن پلار

از ویژگی های منحصر به فرد آبگرمکن پلار جنس و نوع مبدل دستگاه است، این آبگرمکن طوری طراحی شده که در برابر رسوب پذیری مقاومت بالایی داشته و طول عمر بالایی داشته باشد. بهترین برند آبگرمکن پلار با دو نوع سوخت مصرفی گاز شهری و گاز مایع ساخته شده است. همین ویژگی ها باعث شده که این محصول را به عنوان بهترین برند آبگرمکن در بازار بشناسند. آبگرمکن پلار مجهز به سنسور کنترل دمای بیرونی است بنابراین در هر فضایی بدون محدودیت قابل اجرا و نصب می باشند.

 

آبگرمکن پلار

 

آبگرمکن سپهر الکتریک مدل SE7G

آبگرمکن‌ برقی سپهر الکتریک مدل SE7G جزء بهترین برند آبگرمکن های داخل بازار است. مخزن این آبگرمکن ظرفیت کوچکی دارد. سایز لوله‌ های ورودی و خروجی آب در آن‌ ها ۴.۳ اینچ می‌ باشد. ظرفیت مخزن‌ های آن‌ ها ۲۶ لیتر می‌ باشد. توان این آبگرمکن ۱۵۰۰ بوده و دارای توان حرارتی معادل ۱۲۹۰ کیلوکالری بر ساعت دارد. میزان گرما دهی آبگرمکن ۸۰ درجه سانتی‌ گراد می‌باشد و تعداد المنت‌ های آن برای گرم کردن آب یکی است.

 

آبگرمکن سپهر الکتریک مدل SE7G

 

خدمات پس از فروش آبگرمکن

در زمان خرید آبگرم کن باید به گارانتی و خدمات پس از فروش آن توجه کنید. داشت خدمات پس از فروش و گارانتی به شما کمک می کند تا در صورت بروز مشکل بتوانید ا زشرکت سازنده برای رفع مشکل کمک بگیرید. با داشتن گارانتی می توانید برای نصب آبگرمکن از آن ها بخواهید تا ددستگاه را رای شما نصب کنند. آبگرمکن ها پس مدتی که کار می کنند نیاز به سرویس دهی دارند. بر روی تمام آبگرمکن های که ا زبرند های معتبر هستند نشان استاندارد ملی ثبت شده است که نشان دهنده دوام و کیفیت آبگرمکن می باشد. هر نوع آبگرمکنی که خریداری می کنید باید دارای برچسپ انرژی باشد.

 

مزایای خرید آبگرمکن دیواری نسبت به آبگرمکن ایستاده

از مزایای آبگرمکن دیواری می‌توان به این اشاره کرد که آبگرمکن دیواری مقدار نامحدودی آب را گرم می کند. اما در مقابل آبگرمکن‌های قدیمی تا  حد مشخص و محدودی توانایی تولید آب گرم را دارند. یکی دیگر از ویژگی ها این است که آبگرمکن دیواری فضای کمی را اشغال می‌کند. زیرا روی دیوار نصب می‌شود و مثل آبگرمکن‌های مخزنی فضای زیادی از محیط را اشغال نمی‌کنند. آبگرمکن دیواری مخزن ندارد،بنابراین نشتی هم نخواهد داشت. زیرا آب از دیواره بدنه آبگرمکن نشت می‌کند. اما در آبگرمکن‌های مخزنی املاح آب ته نشین شده و باعث گرفتگی لوله‌ها و رسوب بدنه می‌شود. نصب آبگرمکن های دیواری می تواند امنیت بیشتری نسبت به آبگرمکن های ایستاده داشته باشد زیرا دسترسی به آن سخت است و مانع از دست زدن کودکان و افرادی که آشنایی با آبگرمکن ندارند می شود.

طرز کار با آبگرمکن ایستاده و بخش های مهم آن

 

راهنمای خرید آبگرمکن

 

اولین مرحله برای نصب آبگرمکن تعیین جای آبگرمکن است. باید جایی را انتخاب کنید که دسترسی به آن برای تعمیرات، تمیز کردن، سرویس و….آسان باشد. برای نصب آبگرمکن ها به سراغ این مکان ها نروید. مکان هایی مرطوب مانند حمام و سرویس های بهداشتی، فضاهایی که بسته و بدون تهویه هستند مانند زیر زمین و انباری ها، فضاهایی که باز و بدون سقف هستند مانند حیاط ها، جایی که م یدانید وسایل گرمایشی و برقی به آن نزیذیک است آن را نصب نکنید. رومین مرحله لول کشی است، این مرحله مهم ترین بخش در آموزش نصب آبگرمکن ایستاده است. در مرحله سوم گذاشتن دودکش آبگرمکن است. دودکش آبگرمکن زمینی گازهای سمی تولیدشده در اثر عملکرد را به فضای بیرون منتقل خواهد کرد. چهارمین مرحله به تکمیل کردن نصب آبگرمکن ایستاده و تست آن می رسیم.

بعد از مرحله لوله کشی آبگرمکن ایستاده تقریبا کار تمام است و آبگرمکن آماده برای استفاده است. اما قبل ار استفاده حتما باید آن را تست و مشکلات احتمالی را پیدا کنید. برای اینکه بفهمید مشکلی ندارد قسمت‎های مختلف لوله کشی را با وارد کردن آب تست کنید تا نشتی‌های موجود را پیدا کنید.

نکات مهم در هنگام نصب آبگرمکن ایستاده

  • باید در هنگام لوله کشی آبگرمکن استانداردها و جهت بستن شیر سرد و گرم را رعایت کنید.
  • ورودی آب سرد آبگرمکن ایستاده و خروجی آب گرم را با در نظر گرفتن فاصله‌ای مناسب به صورت موازی نصب کنید،. این فاصله بین لوله‌ها بسیار مهم است و باید حداقل به قدری باشد که بتوانید آنها را عایق کنید.
  •  آبگرمکن حرارتی تولید می‌کند به همین دلیل نمی‌توان لوله‌های پلیمری را مستقیم به آن وصل کنید. ابتدا لوله‌ای فلزی به طول ۵۰ سانتی‌متر به آبگرمکن متصل کنید و بعد لوله کشی را با لوله پلیمری انجام دهید.
  • برای  نصب آبگرمکن دیواری مخزنی از سه راهی به جای زانویی استفاده نکنید. استفاده از سه راهی‌ها باعث تقسیم آب و کاهش فشار آن می‌شود، این  موضوع در عملکرد آبگرمکن اختلال ایجاد می‌کند.
  • در آموزش لوله کشی آبگرمکن ایستاده حرفی از توکار یا روکار بودن لوله کشی نزدیم، چون انتخاب آن کاملا با شماست.

نتیجه گیری از مقاله آبگرمکن دیواری بهتر است یا مخزنی

در این مطلب نکات مهم خرید آبگرمکن ایستاده و مخزنی را برای شما بازگو کردیم. می توانید با توجه به این نکات بهترین آبگرمکن را برای خود خریداری کنید. GZING KALA بهترین و با کیفیت ترین آبگرمکن ها را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.

دیدگاه کاربران
8 دیدگاه
  • ناشناس ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۹:۲۷ ب٫ظ

    آبگرمکن دیواری داشتیم خیلی اذیت شدیم،الانم مخزنی خریدیم،خیلی خوبه

  • ناشناس ۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۵:۱۲ ب٫ظ

    آبگرمکن کوچک گازی ارزان روی سایتتون موجود دارید ؟

    • گلناز ابراهیمی ۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۱ ب٫ظ

      سلام دوست عزیز بله آبگرمکن گازی سروش موجوده می تونید وارد دسته بندی آبگرمکن شوید امکانات و قیمت به روزش رو مشاهده کنید

  • ناشناس ۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۶ ب٫ظ

    من قصد خرید آبگرمکن رو دارم موندم دیواری بخرم یا ایستاده اکثرا آبگرمکن دیواری رو که دیدم در حین استفاده از آب گرم زود زود آب سرد شده همه همین شکلن یا بستگی به مارک فرق داره؟

    • گلناز ابراهیمی ۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۳:۵۱ ب٫ظ

      دوست عزیز آبگرمکن دیواری برای ساختمان های بزرگ مناسب نیست و شما باید با توجه به نوع و فضای ساختمان بهترین مدل آبگرمکن دیواری را خریداری کنید

  • farham-71 ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۸:۱۴ ب٫ظ

    خیلی ممنون بابت مطالب مفیدتون من با خوندن این متن ها تونستم آبگرمکن خوبی رو انتخاب کنم ممنون

    • گلناز ابراهیمی ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۷:۱۰ ب٫ظ

      مبارکتون باشه دوست عزیز خوشحالیم که تونستیم کمکتون کنیم مرسی از وقتی که برای مطالعه ی این مقاله گذاشتید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *